Uppdatering - Inofficiella utställningen och utställningsträningen

ÅKDs inofficiella utställning som var inplanerad till den 13.5 byter dag, tid och plats och går av stapeln på Ålandstravet lördagen den 5.6. Anmälningstiden förlängs till den 25.5. Nya domare är Carina Kitti och Heidi Streng (FI).

Du som redan anmält dig och har möjlighet att delta den 5.6 behöver inte anmäla dig på nytt utan det räcker att du bekräftar din plats genom att betala anmälningsavgiften senast den 28.5 till Ålands Kenneldistrikts konto i ÅAB FI02 6601 0001 1108 65. Om du inte betalar anmälningsavgiften inom utsatt tid räknar vi med att du inte har möjlighet att delta. Du som anmäler dig först nu betalar in anmälningsavgiften i samband med anmälan.

Länk till anmälan: http://sodergards.ax/akd/

Vi flyttar de redan anmälda hundarna till den klass de åldersmässigt kvalificerar sig till den 5.6.

Vi planerar en fin dag på Ålandstravet tillsammans med Ålands Hästsportförening, med aktiviteter både för stora och små. Ålands Kenneldistrikts medlemsföreningar finns på plats för att presentera sin verksamhet! Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som planerar att skaffa hund eller är nybliven hundägare att få se olika raser, prata med hundägare, lära känna våra föreningar och kanske fynda nån utrustning på loppis.

Servering utlovas också!

Välkomna!

 

Även om den inofficiella utställningen byter dag har du den 13.5 kl 12-14 möjlighet att på Sleipner träna på att ställa hund, få svar på frågor du har kring utställningar, träffa en del av våra åländska "utställningsproffs" och ställa Kenneldistriktets utställningskonsulent Lillevi Hagberg mot väggen med kniviga frågor ;)

Träningen är gratis och öppen för alla. På plats kan du också få hjälp med att anmäla din hund till den inofficiella utställningen eller varför inte till Åland Dog Show i september?

Alla är varmt välkomna!