HUNDENS DAG 24 april 2018

För första gången så deltar Ålands Kenneldistrikt (ÅKD) i arrangemanget Hundens dag, ett arrangemang av Finska Kennelklubben. Årets tema är TILLSAMMANS

Ålands Kenneldistrikt har beslutat om följande arrangemang:

- ÅKDs kansli öppnar 17.30 för besökare. På plats finns representanter från ÅKD, klubbar och vår kennelkonsulent. Kommer att finnas möjlighet till chipmärkning och DNA testning av hundar.

- Kl 18.00 är det start för vår allra första hundpromenad/hundlopp till Wilmas minne.
Vi är många som med värme minns dalmatinern Wilma som med egen blogg roade många. Vårt arrangemang till Wilmas minne är en hundpromenad eller lopp om man så vill där startavgiften är € 5/person (betalas kontant på plats). Intäkterna går oavkortat till välgörande ändamål. Ändamålen kan vara hjälp med veterinärvård om man behöver, deltagande i kurser mm för familjer som saknar ekonomiska förutsättningar att annars delta. Ansökan om detta görs till ÅKD.
Sträckan man tar är i stort sett samma som korta banan vid Nyårsruset men med start och mål vid vårt kansli.

Det kommer att bjudas på fika i samband med arrangemanget.

Sprid gärna bland era bekanta och kom med och promenera, med eller utan hundJ Vi hoppas på stor uppslutning och ett bra startkapital till vår Wilmafond.

Tanken är att detta ska bli ett årligen återkommande arrangemang där motion, trevlig samvaro ger nytta till de som behöver.